15-årig pige begår selvmord - først bagefter opdager moderen den grufulde årsag

Søndag eftermiddag begik en 15-årig skolepige selvmord i Florida. Sagen ryster lige nu USA, fordi det er kommet frem, at årsagen til selvmordet skylde mobning på nettet.

Pigens skolekammerater havde forud for selvmordet filmet hende nøgen i badet på skolen efter idræt. Videoen var sendt i cirkulation på appen Snapchat.

Til sidst kunne pigen ikke klare presset og valgte at tage sit liv, skriver New York Times.

Den 15-åriges mor, Levon Holton-Teamer, sendte søndag sin datter ind på værelset for at rydde op. Få minutter senere, da hun ville kigge til hende, gjorde hun den grusomme opdagelse.

- Jeg går hen til badeværelset. Jeg kunne ikke komme ind. Lyset på badeværelset var slukket, så jeg prøvede at komme ind, og jeg kiggede ned og så en blodpøl. Jeg prøvede at lægge pres på hendes hoved. Jeg prøvede at redde hende, udtaler den oprevede mor til en lokal tv-station.

Tidligere på dagen havde pigen sagt, at hun var bekymret for et nøgenbillede, hendes venner havde taget uden hendes accept. Det viste sig ikke at være et billede, men en video. Hendes bekymring var velbegrundet.

(Artiklen fortsætter under opslaget)

This beautiful angel's name is Tovonna Holton. On June 5th, 2016 she took her own life after being filmed nude in the...

Posted by Crystal Belle on Tuesday, June 7, 2016

Ikke alene var videoen blevet spredt med lynets hast. Teenageren havde også fået en masse frygtelige beskeder i kølvandet på udbredelsen af det. Politiet og pigens familie vil ikke lade sagen ligge.

Læs også: 13-årig pige begår selvmord, efter hendes far ydmygede hende offentligt med video

- De skal betale. De skal føle, hvad vi føler, siger den 15-åriges tante Angel Scott.

Den 15-åriges billede bliver lige nu delt med lynets hast på sociale medier under hashtagget #stopbullying for at gøre opmærksom på, hvor slemt mobning kan ende.

Se indslaget nedenfor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip