15-årig pige dyrkede sex med op mod 25 fyre på skoletoilet

En 15-årig pige har angiveligt haft sex med adskillige unge mænd på et toilet på de unge menneskers amerikanske gymnasium.

Ifølge elever fra skolen, er det blevet filmet, hvordan 25 mandlige elever på skift gik ud på pigetoilettet, mens den 15-årige pige også var derinde.

Efterfølgende er videoen efter sigende blevet delt mellem flere teenagere.

Det skriver NBC Miami.

En politirapport beskriver, hvordan den unge kvinde efterfølgende skulle have indrømmet, at hun havde haft sex med en række af mændene.

Episoden fandt tilsyneladende sted torsdag efter skoletid på South Fort Myers High School i den amerikanske delstat Florida.

Men først fredag blev elevernes forældre gjort opmærksomme på sagen, efter den angiveligt var blevet omtalt på sociale medier.

En talsmand for skoledistriktet har ifølge NBC udtalt, at en eller flere studerende skulle være blevet irettesat i henhold til skolens reglement efter ‘uhensigtsmæssig aktivitet’ på pigernes toilet.

Ifølge Fox 4 var forældrene oprørte over hændelsen.

- Når der sker en hændelse som denne, gør det forældre bekymrede i forhold til deres børn velfærd, når de er i skole, udtalte en forælder til Fox 4, da han hentede sin 14-årige datter.

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip