15-årig sigtet for to voldtægter

Skrevet af admin

10/12/2015

Dagens topnyheder

En 15-årig dreng, der er sigtet for at have voldtaget to kvinder i henholdsvis juli og november, er ved Byretten i Odense blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Det oplyser specialanklager Annette Korsgaard fra Odense Politi til Ritzau.

Drengen anbringes på grund af sin unge alder på en institution for unge. Han nægter sig skyldig i anklagerne.

Inden dørene under retsmødet blev lukket for offentligheden, kom det frem, at de to voldtægter ifølge politiet har fundet sted henholdsvis den 9. juli og 14. november.

Ifølge Fyens Stiftstidende fandt den første voldtægt sted i en garage i Bøgeparken 9. juli klokken 21.30, hver drengen ifølge sigtelsen med vold og trusler om vold tvang en pige eller ung kvinde til samleje og udsatte hende for andre former for seksuelle krænkelser.

Forbrydelsen blev begået i forening med en anden endnu uidentificeret dreng eller mand, lyder sigtelsen.

Den anden voldtægt skete ifølge sigtelsen 14. november klokken 23 på et stisystem ved Degnevænget i Næsby, hvor den 15-årige er anklaget for at tvinge en kvinde til at have samleje, selv om hun sagde nej og slog og sparkede for at komme fri.

Det er af hensyn til politiets videre efterforskning og fordi, der er en formodet medgerningsmand på fri fod, at politiet bad om at få retsmødet holdt for lukkede døre.

Derfor ønsker specialanklager Annette Korsgaard heller ikke at oplyse, hvordan politiet kom på sporet af den 15-årige.

Drengen valgte torsdag ikke at protestere mod sin varetægtsfængsling.

/ritzau/