15-årig skolepige tager sit eget liv efter nøgenvideo på Snapchat

En 15-årige amerikansk pige har begået selvmord, efter at hendes venner filmede hende i skjul, mens hun var i bad. Bagefter delte de videoen på Snapchat.

Tovonna Holton gik på Wiregrass Ranch High School i delstaten Florida, skriver New York Times.

Det var teenagepigens mor Levon Holton, der gjorde den tragiske opdagelse 5. juni. Hun havde bedt sin datter om at rydde op på sit værelse, og da hun ville se til hende kort efter, var døren til badeværelset, hvor pigen opholdt sig, låst.

- Lyset på badeværelset var slukket, så jeg prøvede at komme ind, og da jeg kiggede ned, så jeg en pøl af blod på gulvet. Jeg forsøgte at komme tryk på hendes hoved. Jeg prøvede at redde hende, fortalte den oprørte mor til en lokal tv-station tidligere på ugen.

15-årige Tovonna Holton havde skudt sig selv i hovedet og døde efter få timer.

Ifølge moderen havde datteren tidligere på dagen fortalt om et nøgenbillede, som hendes venner havde taget af hende uden hendes samtykke.

Teenagepigens moster Angel Scott skrev efterfølgende et opslag på Facebook, hvor hun bad om svar. 

- Jeg skrev mere, 'hvis nogen ved, hvad der er sket?'. Jeg troede bare, at der var tale om billeder, men så begyndte flere unge at skrive til mig privat. Alle talte om hende og kaldte hende navne, fortæller Angel Scott.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Den 15-årige piges moster håber nu på retfærdighed.

- Jeg vil have, at de skal bøde. De skal føle, hvad vi føler. Selv hvis deres barn bliver dømt og får en straf, så kan de besøge deres barn, siger Angel Scott med henvisning til, at hendes familie aldrig får Tovonna Holton at se igen.

Efterforskere fra Pasco County Sheriff’s Office er i gang med at undersøge sagen.

Et billede af Tovonna Holton bliver lige nu delt med hashtagget #stopbullying (stop mobning, red.) af lokale borgere, der ønsker at støtte familien i den svære tid. De håber på at gøre flere bevidste om, hvilke frygtelige konsekvenser mobning kan have.

Se et nyhedsindslag om den tragiske historie herunder.

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip