15-årig væk på fjerde døgn: Har du set Julie?

I fire dage har forældrene til den 15-årige Julie Thelin Hansen ikke hørt fra deres datter. Hun er ikke aktiv på Facebook og svarer ikke på sin mobil.

Det skriver bt.dk.

Det er, ifølge moderen Ditte Thelin Christensen, ikke første gang, den 15-årige pige er væk. Men denne gang er hun som sunket i jorden.

Julie Thelin Hansen er frivilligt anbragt på opholdsstedet Fårupgård Ungecenter i Jelling ved Vejle. Men var, da hun forsvandt, i udslusning for at flytte i en ungdomsbolig.

- At hun stikker af netop nu, er en gåde. Jeg er bange for, at hun tænker: 'Nu har jeg ødelagt det hele'. Hun ved, at hun har brændt broerne bag sig. Derfor er jeg meget mere bekymret nu end tidligere, siger Ditte Thelin Christensen til bt.dk.

Hun beskriver sin datter som: 'En pige, der er til fare for sig selv'.

Julie Thelin Hansen har tidligere skåret i sig selv, haft selvmordstanker og set syner. Når hun har det dårligt, lukker hun mentalt ned og bliver dysfunktionel. Det forklarer moderen.

Det er ikke første gang,den 15-årige er forsvundet. 30 gange i løbet af det sidste halvandet år er hun stukket af. Hun plejer normalt at dukke op hos sin far på Sjælland.

Julie Thelin Hansen er stukket sammen med en veninde, som hun før har været på springtur med. De to piger har før prostitueret sig selv for at få penge til stoffer.

SE BILLEDER AF JULIE THELIN HANSEN I FULD STØRRELSE HER:

Dagens Gossip