15-årige Christine er ikke den eneste: Flere unge udsat for vold på kinesisk restaurant

15-årige Christine er tilsyneladende ikke den eneste, der har oplevet at blive udsat for vold af de kinesiske indehavere af restaurant Hamlet Asia.

Det fortæller en tidligere ansat til dagens.dk, der ligesom Christine har oplevet ejernes vredesudbrud. 

- Jeg har arbejdet der sammen med en veninde, og vi oplevede begge at blive slået af den kvindelige indehaver med en klud og blive skubbet af hende, siger 21-årige Susanne Christensen.

Læs også: 15-årige Christine ville have løn for sit arbejde: Blev slået, sparket og slæbt gennem restaurant

Ifølge Susanne Christensen er tonen og atmosfæren på restauranten meget aggresiv, og hun er ked af, at 15-årige Christine skulle opleve parrets grove metoder overfor de ansatte. 

- Da vi sagde op, tænkte vi, at der forhåbentlig ikke ville være andre, der skulle opleve den dårlige behandling, som vi blev udsat for, siger Susanne Christensen til dagens.dk. 

Tidligere i dag forklarede Dorte Broberg, der er mor til 15-årige Christine, at hun var blevet kontaktet af flere, der havde oplevet vold og trusler på arbejdspladsen, men som først fortalte deres historier efter Christine stod frem. 

Dagens.dk ville gerne forelægge anklagerne for de kinesiske indehavere, men ifølge en medarbejder på stedet, havde parret 'for travlt' til at give deres forklaring på anklagerne om vold og trusler. 

Læs også: Josephine blev fyret fra Mcdonalds: glemte at spørge kunder, om de ville have chili cheese tops

Han oplyste dog, at politiet havde været forbi i dag for at afhøre indehaverne, men han vidste ikke, hvordan ejerne forholdt sig til anklagerne. 

Men at 15-årige Christine ikke længere er velkommen i restauranten, var han helt sikker på.

- Pigen må ikke komme her længere. Hun er en dårlig pige, lød det med kinesisk accent fra den anonyme medarbejder. 

Dagens Gossip