15-årige Rasmus er stukket af med sin kæreste og alle sine konfirmationspenge

Ifølge Tv Syd har Rasmus Bridstrup, som kommer fra Filskov tæt på Billund, hævet alle sine konfirmationspenge, i alt 8.000 kroner, og lukket sin Facebook-profil.

Af den grund tror de to familier, at det unge kærestepar er stukket af sammen. Både Rasmus Bridstrup og Emilie Andersen, som kommer fra Hedehusene, er nu meldt savnet af politiet. 

Rasmus Bridstrups mor, Lene Bonde Bridstrup, fortæller til Tv Syd, at sønnen ikke var ked af det eller uvenner med nogen, da han forsvandt, men at Rasmus er meget forelsket i Emilie, og at han er ret romantisk anlagt.

- Jeg har talt med hendes far, og der er småting, vi måske har overset. For eksempel var hun ude for at købe et telt for 14 dage siden. Og Rasmus spurgte for nogle dage siden efter, hvor luftmadrassen er, siger Lene Bonde Bridstrup til Tv Syd.

- Jeg tror, at de synes, at det er meget romantisk at stikke af sammen. Jeg håber og tror ikke, at de har tænkt på, hvor mange de gør kede af det.

Der er mistanke om, at parret befinder sig på en campingplads på Fyn eller i Trekantsområdet. Begge deres telefoner er slukket, og deres forældre er naturligvis meget bekymrede.

Har man oplysninger i sagen, bedes man ringe til politiet på 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip