15 års fængsel for at have sex på stranden

En hed dag på stranden i Miama sidste år i juli fører nu til en fængselsstraf for parret Jose Caballero på 40 år, og hans kæreste Elissa Alvarez på 20 år.

Parret kunne ikke holde fingrene fra hinanden, og de endte formodentligt med at have sex på en offentlig strand – mens chokerede tilskuere filmede hændelsen. En 3-årig var blandt vidnerne. 

Det skriver Miama Herald om. 

Læs også: Lille by plaget af udendørs sex: Nu skal det stoppes med "sexdræber"

En enig jury besluttede mandag i denne uge, at parret er skyldige i hændelsen, på trods af at det på videoen af parret ikke er tydeligt, om der er penetration, eller derimod tale om, som parret forsvarede sig med, at kvinden “gnubbede” sig op af manden for at få ham til at vågne.

Læs også: Kvinde tog fri fra sit ægteskab i et år for at dyrke sex med andre mænd

Dommeren ønsker dog at statuere et eksempel, og parret risikerer derfor nu at få op til 15 års fængsel hver. Derudover bliver begge registreret som sexforbydere på lige fod med voldtægtsmænd og pædofile. 

Sagen har fået principiel karakter, fordi det skal være klart, hvad der tolereres og ikke tolereres i samfundet, så turister og andre ikke bliver udsat for denne form for opførsel, ifølge statsadvokaten.

Læs også: Ung elsker sidder "fast" i utro kvinde

Jose Caballero er tidligere dømt og har siddet inde i otte år for at smugle kokain. Derfor forventes det, at han straffes hårdere end sin kæreste, der ikke har noget udestående med lovens lange arm – før nu.

Parret er dybt ulykkelige over udfaldet af sagen, melder deres forsvarer og familie. 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip