15 anholdt efter knivstikkeri ved havnefest

Manden blødte så kraftigt fra knivstikkene, at han måtte behandles af akutlæger på stedet, før han kunne bringes i ambulance til Hillerød Hospital. Han vurderes nu som værende uden for livsfare, oplyser politiet.

»En gruppe på 15 nydanskere blev natten til lørdag bortvist fra en havnefest i Gilleleje, da deres opførsel blev skønnet til ikke at være forenelig med en festplads med mange mennesker. Da de kommer uden for festpladsen opstår der slagsmål med en gruppe, der i anmeldelsen betegnes som lokale,« siger vagtchef Dan Houtved.

Politiet var hurtigt fremme ved slagsmålet og nåede at anholde fire personer, mens en større gruppe løb fra stedet, oplyser vagtchefen.

»Der ligger en person på asfalten og bløder, efter at han er blevet stukket to gange i brystet, én gang i ryggen og én gang i den ene balle. Den ene patrulje måtte koncentrere sig om at standse blødningen, og først da akutlægen kommer frem, lykkes det efter noget tid at stabilisere ham, hvorefter han bringes til Hillerød Hospital,« siger Dan Houtved.

Politiet anholdt derefter de resterende 11 nydanskere fra slagsmålet ved Gilleleje Station.

Politiet forventer, at den indledende efterforskning af sagen vil tage meste af lørdag formiddag, hvor politiet vil sikre spor og afhøre samtlige 15 anholdte.

To af de anholdte er under 18 år.

BNB

Dagens Gossip