15 millioner seere kan ikke tage fejl: Dreng med Downs syndrom charmer sig gennem alfabetet

Det er svært at holde smilet tilbage, når du ser denne herlige video, som allerede har taget verden med storm.

Videoen viser, tre-årige John David, der har Downs syndrom, fra USA, som siger alfabetet for første gang på sin egen charmerende facon. Det er John Davids mormor, der har filmet ham, og lagt videoen på Facebook med ordene: Det bedste alfabet jeg nogensinde har hørt.

Læs også: Hun fotograferer børn med Downs for at vise, at ethvert menneske er et kunstværk

Det er næsten umuligt ikke at smile, når man ser den ivrige lille dreng. Og det bliver sjovere, da han når til “w", der tydeligvis volder ham lidt besvær. Og det hele afsluttes med klapsalver fra den stolte dreng.

Videoen er på en uge blevet set over 15 millioner gange og har fået 377.134 likes med på vejen og næsten lige så mange delinger.

John Davids forældre, Cameron and Hannah Marlin, er overvældede over den store opmærksomhed, videoen har fået.

Læs ogsåGem dine børns mælketænder: Det kan redde deres liv

- Jeg er så forundret over over den skønne feedback, vi har fået, det havde vi aldrig troet ville ske, fortæller Hannah Marlin og forklarer, hvorfor hun tror, videoen er blevet så populær:

- Han er et barn med Downs syndrom, som nogle folk forbinder med at være langsom eller nogen man skal have ondt af. Men i videoen ser du ham som et typisk barn med stor glæde. På det tidspunkt han når til w, kan du se, at han tænker: jeg har styr på det her, jeg kan gøre det. 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Best ABC's I ever heard! Wait for the W The Bell Center for Early Intervention ProgramsJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact - licensing(at)jukinmediadotcom

Opslået af Pam Gables Sapp på 24. januar 2016

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip