15 omkom under oversvømmelser i Makedoniens hovedstad

Skrevet af admin

07/08/2016
Mindst 15 mennesker omkom natten til søndag under voldsomme oversvømmelser i Makedoniens hovedstad, Skopje. Yderligere seks personer er meldt savnet, skriver det statslige nyhedsbureau MIA. Biler i byens gader står under vand, og ringevejen uden om Skopje er svært beskadiget af oversvømmelserne. Nogle forstæder er særdeles hårdt ramt. Et voldsomt skybrud og styrtregn stoppede tidligt søndag, men nye nedbørsmængder ventes senere på dagen. - Det er meget sørgeligt. Der er adskillige dødsofre, siger en talsmand for det lokale politi, som ikke kan bekræfte det præcise antal af dødsofre, som oplyses af MIA./Ritzau/AFP

Dagens topnyheder

Mindst 15 mennesker omkom natten til søndag under voldsomme oversvømmelser i Makedoniens hovedstad, Skopje. Yderligere seks personer er meldt savnet, skriver det statslige nyhedsbureau MIA.

Biler i byens gader står under vand, og ringevejen uden om Skopje er svært beskadiget af oversvømmelserne. Nogle forstæder er særdeles hårdt ramt.

Et voldsomt skybrud og styrtregn stoppede tidligt søndag, men nye nedbørsmængder ventes senere på dagen.

- Det er meget sørgeligt. Der er adskillige dødsofre, siger en talsmand for det lokale politi, som ikke kan bekræfte det præcise antal af dødsofre, som oplyses af MIA.

/Ritzau/AFP