15 ting, du kun forstår, hvis du elsker at lave ingenting

Skrevet af Laura Nygaard

29/06/2015

Dagens topnyheder

Det kræver hårdt arbejde og er faktisk noget, man planlægger i en hel uge.

Du ved måske ikke, at du elsker at lave ingenting - for du synes egentlig aldrig, du har prøvet det. Hver dag er en kamp.

Men læs med her, for så kan det være, et lys går op for dig:

1. Cykelturen til arbejde tager 10 minutter. Busturen tager 20 minutter. Så du vælger naturligvis bussen. “Men det går jo hurtigere på cykel?” er et argument, du ikke gider at høre på fra dine kollegaer. For kan du stirre ud i luften, mens du cykler?

2. Du har både HBO, Viaplay og Netflix, men vi ved jo allesammen godt, hvad du vælger. På Netflix behøver du ikke klikke videre, før næste afsnit af en serie går på.

3. Du elsker weekender, for så behøver du ikke bevæge dig i 48 timer. Andre bruger weekenden på at opleve alle mulige ting, de ikke når i hverdagen. Men du synes ikke, du når at lave ingenting i hverdagen, så dér er din prioritet.

4. Du synes, du burde lave noget sjovt, når du ser dine venners Instagrams og Facebook-opslag fra sjove arrangementer. Men så kommer du i tanke om, at du ikke gider.

5. Selvom du ikke har nogen planer i dag, står du tidligt op. Så har du længere tid til at lave ingenting.

Læs også: 17 ting du kun ved, hvis du er afhængig af søvn

6. Du køber to pizzaer og tre bakker pomfritter, når du bestiller takeaway, fordi pizzastedet ikke bringer ud, hvis du køber for under et bestemt beløb. Du er godt nok kun dig. Men så kan du smide resten i køleskabet. Så slap du både for at forlade hjemme OG lave mad de næste tre dage.

7. Du har altid din telefon på medhør, så du kan ligge ned, mens du taler, uden at bruge armen. Eller også lægger du bare hovedet på telefonen.

8. Du har iøvrigt en undskyldning parat, så du kan slippe ud af samtalen hurtigst muligt. Det er hårdt at ligge på sengen og snakke. Så er det rarere at ligge på sengen og holde mund.

9. Du planlægger samtlige af dagens gøremål i hovedet, inden du står op for alvor. Hvad skal du have på i dag, hvad skal du spise, og hvilken serie skal du se på Netflix? Så slipper du f.eks. for at bruge tid og energi på at holde dig oprejst i de tre minutter, det tager at kigge efter tøj i klædeskabet.

10. Tit overvejer du at starte en mega succesfuld blog, så du kan leve af den. På den måde ville dit job være at rulle om på ryggen, hive computeren hen i sengen og skrive et par indlæg. Men så kommer du i tanke om, at du ikke gider.

Læs også: 8 ting, som du kun kender, hvis du er lillesøster eller lillebror

11. Du elsker at tjekke din netbank hver morgen for lige at se, hvor mange dage du har haft i træk uden poster. Og du får et kick ud af at nå en hel uge. Dage uden gøremål = flere penge på kontoen.

12. Du sætter ikke forskellige dage af til rengøring, tøjvask og hele ugens indkøb. Du venter til alt dit tøj er beskidt, og så ordner du ALT på én gang, mens maskinen alligevel er igang. Hellere leve af gulerødder og marmelade direkte fra glasset, end at bruge en ekstra dag på at tage i Netto. Den dag kunne du jo bruge på at lave andre ting. Ingenting, f.eks.

13. Men der kan godt gå nogle måneder, inden du for alvor er løbet tør for tøj. Særligt hvis du studerer eller arbejder hjemmefra, for så er der næsten ingen grund til at bruge energi på at tage noget andet tøj på, end det du sov i de sidste otte nætter.

14. Andre forbereder sig til en bytur ved at sætte lidt god musik på, tage et langt bad og prøve forskellige sæt tøj foran spejlet. Du forbereder byturen ved at hyggeshoppe chips og cola til festens egentlige højdepunkt - tømmermandsdagen derpå.

15. Du har lyst til lige at klikke på endnu én af de her lister. Bare lige én mere, inden du bliver nødt til at lave noget fornuftigt:

Læs også: 8 ting kun folk, som elsker at være alene, forstår

Læs også: Video: Disse 17 problemer kender kun kvinder med store bryster

Læs også: 41 tanker en fyr har, når hans kæreste spørger, om deres forhold er for evigt

Læs også: 8 grunde til, at dine gode kolleger - stort set - er dine bedste venner

Læs også: 6 grunde til ikke at være i et forhold med en person, der holder sin telefon hemmelig 

Læs også: 5 forskelle på en sød fyr og en god fyr

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler: