1.500 børn vil være Lille Per, Mie, Ole og Søs i Far til Fire

De sidste to weekender har der været afholdt casting på de nye børn i Far til Fire filmene. Det var lidt af et tilløbsstykke, og produktionsselskabet ASA Film vurderer, at mere end 4.000 børn og forældre kom forbi Det Danske Filmstudie, hvoraf 1.500 af dem var forventningsfulde børn.

De tre voksen skuespillere er allerede fundet: Far skal spilles af Jesper Asholt, Onkel Anders skal spilles af Kurt Ravn og Fru Sejersen skal spilles af Bodil Jørgensen.

- Det er fantastisk, og vi er helt overvældende over at så mange børn kom til vores casting. Det var flere, end da vi i sin tid castede på den første af de nye Far til fire film, siger producent Henrik Møller-Sørensen.

Nu skal alle optagelserne kigges igennem, og så skal den helt rigtige Lille Per, Mie, Ole og Søs findes. De børn der er gået videre vil allerede få besked i starten af marts.

Der er indtil videre indgået aftale med DR om tre nye Far til Fire film, og Det Danske Filminstitut har allerede støttet den første i rækken.

Filmen går i optagelse i slutningen af maj i 8 uger i Københavns-området, og der forventes premiere i vinterferien 2014.

Dagens Gossip