16-årig dreng døde efter at have hemmeligholdt pinlig testikelknude

Michael Rushby skulle have et par drinks indenbords på en lokal pub sammen med hans storebror, før han fik mod til, at afsløre den pinlige knude på hans ene testikel. Samme aften den 17. april to broren ham straks til det lokale sygehus.

Her kiggede man ikke længe på knuden, før man afgjorde, at det med 80 procent sikkerhed var kræft.

Michael blev hurtigt overfør til James Cook University Hospital, hvor man fastlog diagnosen testikelkræft. Men det var ikke det hele. Her fandt man nemlig også ud af, at kræften havde bredt sig til brystet og mavens bløde organer.

Lægerne overbragte hurtigt Michael Rushby og hans familie de dårlige nyder, han havde kun 75 procent chance for at overleve. Alligevel sagde Michael Rushby ja til en uges kemokur, hvorefter han blev udskrevet den 26. April.

Da Michael tre dage senere skulle tilbage til hospitalet, for at få tjekket op på sygdommen, gik det helt galt. Han kollapsede på en trappe, og døde senere samme dag på hospitalet.

Michael Rushbys mor, Patricia Rushby sagde forleden til The Evening Gazette;

- Jeg vil gerne sige til alle, som mistænker at de måske har en sygdom. Sig det til nogen. Din mor, din far, hvem som helst. Michael skulle have gået til mig, jeg ville aldrig have været flov over ham.

Dagens Gossip