16-årig overlever rockeres hammeroverfald

Teenagedrengen, som blev udsat for et usædvanligt brutalt overfald ved Hells Angels' rockerborg i Nørresundby, slipper med livet i behold.

Han har fået kraniebrud og ligger nu på intensivafdelingen på Aalborg Universitetshospital.

Det blot 16-årige voldsoffer blev ifølge politiet angrebet tirsdag af en gruppe rockertyper, da han ville tanke benzin på en tank lige overfor HA'ernes klubhus sammen med tre andre.

- Han er blevet slået fire-fem gange i hovedet med en murerhammer, fortæller vagtchef Bent Højgaard fra Nordjyllands Politi.

- Den 16-årige unge mands tilstand skulle være stabil. Han slipper efter omstændighederne formentligt med kraniebruddet, og han meldes i hvert fald uden for livsfare, tilføjer vagtchefen.

Politiet har anholdt og sigtet tre HA-rockere for grov vold. Onsdag skal der tages stilling til, hvor mange der skal fremstilles i grundlovsforhør.

De to rockergrupper Hells Angels og Bandidos samt deres medløbere har gennem længere tid haft et anstrengt forhold til hinanden, og da den 16-årige blev overfaldet var det nærliggende at tro, at det var en del at den konflikt.

Det lader dog ikke til at være tilfældet.

- Umiddelbart har vi ikke noget belæg for at sige, at han skulle være involveret i nogle konflikter. Han er trods alt kun 16 år, siger vagtchef Bent Højgaard fra Nordjyllands Politi.

Det har i længere tid ulmet mellem Bandidos og Hells Angels i Aalborg og Nørresundby.

Tidligere tirsdag blev fire Bandidos-rockere varetægtsfængslet i to uger, sigtet for ulovlig våbenbesiddelse og forsøg på grov vold.

/ritzau/

Dagens Gossip