16-årige pige bestilte seks cheeseburgere på McDonald's - blev mobbet groft af ekspedienten

37-årige Sabrina Hopkinson fra Sussex i det sydlige England fortæller til Mirror, at hendes datter blev mobbet så groft med sin vægt af en McDonald's-ansat, at politiet endte med at blive involveret i sagen.

Teenagepigen Corrina Hopkinson bestilte seks cheeseburgere og fire portioner pomfritter til sig selv og sine tre yngre søskende. Da hun havde fortalt ekspedienten, hvad hun ønskede at købe, vendte medarbejderen sig angiveligt om og råbte til sine kollegaer i køkkenet:

- Seks cheeseburgere. Jeg joker ikke denne gang. Denne fede kvinde vil have seks burgere.

Herefter lød der grin bag kasseapparaterne fra de øvrige ansatte i fastfoodrestauranten, og Corrina Hopkinson var efterladt i tårer over den ydmygende hændelse.

- Det er ikke kun til mig. Det er også til min bror og søstre, sagde hun til ekspedienten, men grinene fortsatte.

Da den 16-årige pige fortalte sin mor om episoden, reagerede hun ved at tage tilbage til McDonald's og konfrontere chefen på stedet.

- Manageren blev ved med at beklage, men hun ville ikke lade mig tale med pigen, der havde sagt det, selvom jeg vidste, at hun gemte sig ude bag ved, fortæller Sabrina Hopkinson til Mirror.

- Jeg har en gang arbejdet på McDonald's, da jeg var ung, og jeg ville aldrig have drømt om at tale til en kunde på den måde. Jeg ville være blevet fyret med det samme, tilføjer den vrede mor.

Senere på dagen forsøgte moderens kæreste også at få styr på sagen, men denne gang reagerede chefen ved at ringe til politiet.

En talsmand fra politiet i Sussex bekræfter, at politiet blev tilkaldt, men at der var tale om en simpel uenighed, hvor politiindblanding var unødvendig. 

McDonald's afviser, at episoden har fundet sted og kalder anklagen 'fuldstændig falsk'. 

- Vi tog anklagen meget alvorligt, og vores efterforskning viser, at hændelsen ikke fandt sted, fortæller en talsmand fra fastfoodkæden til Mirror.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip