16 ting du helt sikkert gør - men sjældent lægger mærke til

Skrevet af Ninna Andreasen

17/12/2015

Dagens topnyheder

Det sker for de fleste, men ingen taler om det. Måske lægger du heller ikke mærke til de små ting, du gør i dagligdagen, som ikke giver den store mening.

Men de fleste vil kunne nikke genkendende til disse 16 mærkelige ting, vi foretager os.

1. Du genlæser en email, du lige har sendt, mens du sætter dig i modtagerens sted for at se, hvordan den vil blive opfattet.

2. Du diskuterer for og imod - inde i dit hoved - i tilfælde af, at en bestemt diskussion skulle dukke op.

3. Du siger av, når du går ind i noget. Selvom det ikke gjorde ondt, og der ikke er nogen i nærheden til at høre det.

4. Du føler, du er nødt til at være rimelig over for alt dit tøj. Derfor tager du nogle gange ting på, du egentlig ikke har lyst til at gå med. Bare for at være fair.

5. Før du kan spise den mad, du lige har brugt tid på at lave, er du nødt til at finde det perfekte tv-program at se imens. Det betyder, at din mad bliver kold, inden du er klar til at spise.

6. Du skruer ned for bilradioen, når du ikke kan finde vej. Det gør dig ikke bedre til at finde vej. Men så overbeviser du dig selv om, at du virkelig prøver.

7. Når du taler i telefon, går du rundt i cirkler i stuen eller i køkkenet. Man kan jo ikke bare sidde ned og snakke.

Læs også: 13 facts om komedieserien ‘Venner’, der helt sikkert vil få dig til at føle dig gammel

8. Du smiler til fremmede menneskers hunde. Men ikke til ejerne.

9. Du kigger i køleskabet efter noget at spise. Der er ikke noget derinde, så du lukker døren. Derefter åbner du den igen - bare lige for at tjekke, om det nu også var rigtigt.

10. Når du ligger og skal sove, kommer du pludselig i tanke om en tilfældig - men særdeles pinlig - situation, der ligger flere år tilbage. Uden nogen anledning, men nu kan du ikke falde i søvn.

11. Omtrent 90 procent af tiden i badet bliver ikke brugt på at vaske dig. Derimod har du fiktive samtaler med personer i dit hoved.

12. Når nogen sætter farten ned ved en fodgængerovergang og signalerer, at du kan krydse vejen, føler du dig forpligtet til at småløbe. De skulle jo nødig tro, at du udnyttede situationen.

13. Du samler konstant madindpakning op fra skraldespanden, fordi du har glemt at kigge på tilberedningsproceduren.

14. Du kigger ofte på din telefon for at se, hvad klokken er. Du lægger den væk og kommer i tanke om, at du slet ikke så, hvad klokken var. Så hiver du den frem igen.

Læs også: Voksede op i 90’erne: 14 modefænomener alle tog imod med åbne arme

15. Du er vred på nogen, som du skændtes med i en drøm.

16. Du føler, at du er nødt til at hjælpe håndværkeren, der kommer hjem til dig for at reparere noget - selvom du betaler dem for at ordne det.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler: