165 passagerer slap uskadt: Fly nødlandede med et brag

Tre passagerer kom til skade ved den hårde landing, skriver Aviation Safety Network (ASN), mens det forlyder fra Bloomberg, at fire blev indlagt på grund af chok.

Flyet fra ungarske Wizz Air fløj lørdag morgen fra den rumænske hovedstad Bukarest til den italienske Roma-Ciampino lufthavn, da piloterne pludselig opdagede en fejl på undersiden af flyet.

Af endnu uafklarede årsager var der noget helt galt med landingshjulene, hvilket tvang piloterne til at foretage en noget hasarderet og særdeles voldsom nødlanding i lufthavnen i Rom, hvor flyet - uden hjul - landede direkte på landingsbanen og slog den ene vinge noget så eftertrykkeligt.

I følge Rai News 24 lykkedes det piloten at lande med blot en motor og ødelagte landingshjul.

»Wizz Air og Airbus er i samarbejde med myndighederne i gang med at efterforske årsagen til landingsfejlen. Wizz Air undskylder til alle de berørte passagerer,« skriver flyselskabet i en udtalelse.

Wizz Air flyver fra Malmø Sturup og har også rettet henvendelse til Københavns lufthavn om ruter til Ungarns næststørste by, Debrecen, og Arad i det vestlige Rumænien, fremgår det af Airport Coordination Denmarks hjemmeside.

BNB

Dagens Gossip