17-årig dansker: Chelsea tror på mine kvaliteter

Det 17-årige stortalent Andreas "AC" Christensen fra Allerød har sin hverdag i London-klubben Chelsea, hvor han primært er i aktion for klubbens U21-hold.

Til U21-landsholdskampen mod Estland er den høje midterforsvar med i truppen. Han har høje ambitioner, og han drømmer om at blive en fast del af førsteholdet i Chelsea, som allerede han har været i aktion for et par gange.

Indtil videre er der ingen tegn på, at andre bejlere får chancen for at få fingrene i Andreas Christensen, selvom en mindre klub ville kunne tilbyde ham mere spilletid.

- De siger, at jeg stadig har en fremtid i Chelsea, og at de stadig tror på mig, så et klubskifte er ikke noget, jeg tænker over lige nu.

- Jeg spiller meget med U21, og jeg vil gerne lidt mere op og være med hos førsteholdet. Det er dét, jeg arbejder på lige nu, og så må vi se, hvor det fører hen, siger han.

Chelsea skrev kontrakt med dengang 15-årige Andreas Christensen i 2012. Det skete foran næsen på andre storklubber som Ajax, Arsenal, Manchester City, Liverpool og Aston Villa.

Samme år blev han tildelt DBU's U17-talentpris, der tidligere er blevet tildelt spillere som Nicklas Bendtner, Christian Eriksen og Pierre-Emile Højbjerg.

Selvom alt tyder på medvind over hele linjen for det store talent, er det en ydmyg Andreas Christensen, der skal i aktion mod Estland med sine holdkammerater, hvor af mange af dem er tre-fire år ældre.

- Det er jo en kæmpe cadeau til mig selv, men jeg skal stadig blive ved med at arbejde hårdt, for det er rigtig gode spillere, der er her i truppen.

- Selve alderen tænker jeg ikke så meget over. Folk er rigtig flinke, siger Andreas Christensen, der fik debut på U21-landsholdet i august sidste år.

U21-landskampen mod Estland fløjtes i gang onsdag klokken 18.30 på Farum Park.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip