17-årig pige mishandlet i Taastrup: Blev klædt af og fik klippet håret af

Fire personer er i dag blevet varetægtsfængslet i tre uger. De er sigtet for at have mishandlet en 17-årig pige, der tilhører deres egen familie, skriver BT.

Der skulle angiveligt være tale om et æresrelateret overgreb, der fandt sted i går. Pigen blev lokket med til et familiebesøg i en villa i Taastrup.

Ifølge anklagerne fik den 17-årige pige klippet håret af. Hun blev afklædt og mishandlet med et bælte og der blev taget kvælertag på hende. I hele to timer stod mishandlingen på, inden hun slap væk og tilkaldte politiet.

- Hun har været udsat for en særdeles grov og ydmygende forbrydelse, og vi tager det her meget alvorligt. Derfor har vi straks anholdt de fire familiemedlemmer, som vi mistænker har mishandlet hende, og har bedt retten fængsle dem, siger senioranklager Martin von Bülow fra Københavns Vestegns Politi til BT.

Dommeren i Retten i Glostrup besluttede under fremstillingen at fængsle de fire familiemedlemmer til pigen i tre uger, og der blev samtidig nedlagt navneforbud i sagen. Blandt de fængslede er pigens forældre, en moster og en onkel.

Dagens Gossip