17-årig som sunket i jorden: I dag leder hundefolk efter Emily

Lørdag nat klokken 01.00 er sidste gang, nogen har set 17-årige Emily Lønne Turner. Onsdag sættes politiets hundefolk ind i eftersøgningen af den forsvundne teenager.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi til Dagens.dk.

- Det er ganske normal procedure. Vi skal ud og lede i det område, hvor hun sidst er set, siger vicepolitikommissær Mogens Damgaard fra Sydøstjyllands Politi i Fredericia til Dagens.dk.

Emily Lønne Turner var i Fredericia for at tilbringe weekenden hos sin far. I løbet af lørdag aften forlod hun faderens hjem i nedtrykt sindstilstand.

LÆS OGSÅ: Efterlysning: Har du set 17-årige Emily?

Siden har politiet, ifølge Mogens Damgaard, fået en håndfuld henvendelser.

- Det er blandt andet fra nogle veninder. Jeg kan ikke udtale mig om, hvad henvendelserne indeholder. Men det er ikke noget, der har bragt os videre, fortæller han.

Mogens Damgaard oplyser også, at der indtil videre ikke er grund til at tro, at der er sket noget kriminelt.

- Det er der ikke noget belæg for. Vi følger alle de spor, vi måtte støde på. Mere kan jeg ikke sige.

Bliv ven med Dagens Fredericia på Facebook - Altid gratis nyheder

Den efterlyste pige beskrives som 160 til 165 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun har kort, sort hår med en lys stribe i tindingen og bar ved forsvindingstidspunktet en turkisgrøn-stribet vinterjakke.

Sydøstjyllands Politi vil gerne høre fra folk, der har set Emily Lønne Turner, eller som ved, hvor hun er. Henvendelse til politiet kan ske på telefon 114.

SE BILLEDERNE AF EMILY NEDENFOR:

Dagens Gossip