17-årige Anne Marie Thomsen fra Silkeborg samler ind til større bryster

Anne Marie Thomsen fra Silkeborg vil have større bryster.

Den 17-årige Anne Marie Thomsen fra Silkeborg (der kalder sig selv for bettes bryster) er så utilfreds med størrelsen på sine egne bryster, at hun nu har starten en indsamling på nettet.

Det har hun gjort ved at lave sin egen hjemmeside, fordi hende B70-skal skal skiftet ud med en noget større model.

- Min blog går ud på at I derude kan hjælpe mig med at samle ind til et par saltvands bryster til mig. Jeg meget ked af mine "bryster" eller de små gajoler, der nu sidder på min brystkasse, skriver hun på hjemmesiden.

- Det har altid været min plan at få lavet saltvandsbryster, det skal ikke være noget overdrevet, men nok til at man kan se de er der, hvilket der kan være svært til tider nu. Det faktisk så stort et problem for mig at jeg køber BH'er med 3xmere PUSH UP end normalt, for at man kan se dem, lyder det fra den 17-årige pige.

På hjemmesiden kan alle interesserede donere penge til hendes nye bryster, for hun har ikke selv råd til operationen.

Bliv ven med netnyhederne.dk på Facebok - klik her og vær med

Og debatten kører allerede.

- Jeg er chokeret, målløs og ved at være bange for hvor denne verden er på vej hen. Hvorfor skal en pige der er så køn og flot udstille sig selv offentligt på grund af et par plastikbryster. Hvilken selvaccept er det du leder efter, hvor henne står det skrevet at en dame skal have store bryster? Du bliver ikke mere kvindelig af den grund, der er så mange andre kvaliteter en kvinde kan besidde, og jeg vil sige at brysterne er det sidste som du som kvinde skal tænke på, skriver en bruger på hendes hjemmeside.

Men der er også opbakning.

- Nogle gange skal der lidt til at ændre meget. Vi lever i en tid hvor det er ok at ændre fx bryster eller læber eller whatever. Det er ok at rette tænder så hvorfor er folk vrede over at du vil ændre dine bryster? Kast du dig bare ud i det men sørg for du får kompetente kirurger. Og glæd dig over det, skriver en anden.

Hvad mener du? Er det ok at hun på den måde samler ind til nye bryster?

Dagens Gossip