17-årige Mohamad kan få sit Bilka-job tilbage

17-årige Mohamad Al Jawerheri, der mistede sit job hos Bilka i Næstved efter en internetdebat, er blevet tilbudt genansættelse.

Efter et dialogmøde tirsdag har Dansk Supermarked beklaget, at man begik procedurefejl, da ungarbejderen blev indkaldt til samtale efter en debat på Facebook.

Samtalen endte med, at Mohamad underskrev sin egen opsigelse, selv om sagen ikke var belyst ordentligt, og selv om han ikke havde en bisidder med.

Samtalen blev udløst af en debat på Facebook-siden "Ja til frihed - nej til islam", hvor nogle af de andre debattører følte sig så provokeret af den 17-årige, at de kontaktede hans arbejdsgiver, som efterfølgende opfordrede han til at fratræde.

Men det var altså ikke i tråd med Bilkas virksomhedspolitik, og derfor har Dansk Supermarked ifølge en udtalelse tilbudt at genansætte Mohamad Al Jawerheri, enten hos Bilka i Næstved eller i en anden butik i koncernen.

Og det tygger han så på efter dialogmødet, som foregik på neutral grund i Dansk Erhvervs hovedkontor i København.

- Selvfølgelig udelukker jeg ikke noget. Den her mulighed er også åben. Jeg vil overveje sagen og drøfte det med min advokat og tage en beslutning, sagde han bagefter ifølge Ekstra Bladet.

Dansk Supermarked fortæller, at man ikke har undersøgt den Facebook-debat, der lå til grund for klagerne over Muhamad Al Jawerheri.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip