17 personer hårdt såret efter Boston-bomber

Heraf skulle 17 personer være hårdt sårede, og deres tilstand er kritisk, siger en talsmand for politiet ifølge nyhedsbureauet Reuters.

FBI, som står i spidsen for efterforskningen, oplyser samtidig, at der ikke er indløbet trusler forud for løbet, skriver nyhedsbureauet AFP.

FBI-agenten Rick DesLauriers gør det samtidig klart, at der heller ikke efterfølgende har været trusler om yderligere angreb.

Boston-bomberne har foreløbig kostet tre personer livet. Tirsdag eftermiddag er det stadig uklart, hvem der står bag bomberne, og hvad motivet er. Efterforskere fra FBI har derfor travlt med at gennemse store mængder video og billedmateriale optaget under Boston Marathon for at lede efter spor, der kan hjælpe med opklaringen.

På et pressemøde tirsdag eftermiddag kom det frem, at man ikke har fundet ueksploderede bomber. Det har der ellers tidligere været forlydender om.

»Kun to eksplosive genstande blev fundet mandag. Alle områder er blevet undersøgt, og ingen andre blev fundet,« sagde Deval Patrick, der er guvernør i Massachusetts.

BNB

Dagens Gossip