178.000 amerikanere til Obama: Smid Justin Bieber ud af USA!

Justin Bieber er en farlig narkoman, der er en skidt indflydelse på de amerikanske unge. Det mener i skrivende stund 178.095 amerikanere, der deltager i en underskriftsindsamling på det hvide hus' hjemmeside.

- Vi, USA's folk, føler, at vi bliver forkert repræsenteret i popkultur-verdenen. Vi ser gerne, at den farlige, uansvarlige, destruktive og narko-misbrugende Justin Bieber bliver deporteret, og at hans arbejds- og opholdstilladelse bliver trukket tilbage. Han truer ikke bare vort folks sikkerhed, men han er også en forfærdelig indflydelse på vor nations ungdom. Vi folket ønsker at fjerne Justin Bieber fra vores samfund, lyder indledningen til underskriftsindsamlingen.

Læs også: Sådan blev Bieber anholdt: - Hvad fanden har jeg gjort?

Allerede når 100.000 underskrifter er samlet ind, skal præsidenten komme med et svar, og folkene bag kan derfor vente i spænding på at høre, hvad Obama har at sige til sagen.

Underskriftsindsamlingerne på det hvide hus' hjemmeside handler ofte om mere seriøse emner som ydelser til arbejdsløse. Men Obama har også tidligere måttet svare på mere underlige spørgsmål, blandt andet da 27.000 krævede, at han byggede en dødsstjerne som i Star Wars-filmene. Det blev dog afvist.

Læs også: Justin Bieber anklaget for at slå chauffør i hovedet

Justin Bieber har gennem længere tid efterladt et spor af skandaler bag sig, senest da han blev anholdt i Miami for at køre gaderæs i påvirket tilstand.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip