18-årig banket og mishandlet i to uger for narkogæld

Skrevet af admin

06/11/2013

Dagens topnyheder

En 18-årig mand har været udsat for uhyre grov vold i en længere periode, da han skyldte penge - formentlig for narko.

Mishandlingen skulle være foregået over to uger, hvor den 18-årige angiveligt er blevet bundet til en stol, skåret med varme knive og forsøgt kvalt. Det skriver DR Midt og Vest.

Ifølge politiet er sagen af usædvanlig grov karakter.

- Jeg har aldrig hørt noget lignende, siger Lars Mikkelsen fra Skives lokalpoliti til DR Midt og Vest.

En 22-årig mand fra byen er blevet varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at have mishandlet teenageren.

I løbet af de 14 dage blev offeret bundet med strips til en stol, hvor han fik bank og blev skåret med de varme knive. Derudover fik han trukket en plastikpose over hovedet og forsøgt kvalt.

Mishandlingen kulminerede søndag i en nærliggende skov, hvor han skulle stå ansigt til ansigt med de bagmænd, han skyldte penge.

- Her får han trukket en jakke over hovedet og får hældt motorolie ud over sig. Gerningsmanden forsøger at antænde det. Da det mislykkes, får han bank med en trækæp, og han bliver slutteligt forsøgt kvalt, siger Lars Mikkelsen.

Den sigtede 22-årige har kendt sig skyldig i den vold, der er foregået i lejligheden, men har forklaret i retten, at han ikke husker episoden i skoven.

På retsmedicinsk institut i Aarhus er den 18-åriges skader blevet undersøgt og stemmer ifølge instituttet overens med forklaringerne.

Varetægtsfængslingen af den sigtede varer frem til 28. november.

/ritzau/