18-årig blev mobbet for sit store underbid: Nu er hun skønhedsdronning

18-årige Saffron Corcoran er i mange år blevet kaldt alverdens grimme øgenavne af sine klassekammerater.

Et stort underbid fik hendes kæbe til at stikke ud, og hun fik dagligt at vide, at hun så sjov ud, fordi hendes hage var stor.

Corcoran led af så lavt selvværd som følge af mobningen, at hun besluttede sig for at få foretaget en omfattende kæbeoperation, skriver Mirror

Nu er hun skønhedsdronning og har vundet titlen 'Miss Teen Galaxy England'.

- Jeg var bare ikke glad for mig selv. Jeg følte mig grim, og det var psykisk udfordrende at vokse op med mobing, fortæller Saffron Corcoran.

Læs også: Vild transformation: Ronnie vejede 317 kilo for 700 dage siden - så satte han Taylor Swift på

- Da jeg fik tilbudt kirurgi, tog jeg chancen. Selvom jeg vidste, at det ville forandre mig meget, så vidste jeg samtidig, at det ville hjælpe på mit selvværd.

Corcoran blev opereret i september sidste år, og hun er stadig ved at hele. Det kan tage år, før hun ikke længere har mén.

Hun fortæller, at det aldrig var hendes plan at stille op i skønhedskonkurrencer, men hun gjorde det alligevel for at vise verden, at hun er stærk.

- Ingen burde nogensinde behøve at føle, hvad jeg gjorde. Jeg er ikke en almindelig skønhedsdronning. Jeg har været meget igennem, og jeg er anderledes, så jeg vil inspirere andre og hjælpe, siger hun.

- Min besked til alle er, at de aldrig skal lade nogen fortælle dem, at de ikke er gode nok, eller at de ikke kan opnå deres drømme - for det kan de, og jeg er et levende bevis.

Hun stiller nu op i konkurrencen 'Miss Teen Galaxy World'.

Se Corcorans vilde transformation herunder.

Saffron Corcoran før sin operation. Foto: Facebook

På hospitalet. Foto: Facebook

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip