18-årig i livsfare efter fald fra tredje sal

En 18-årig mand er i livsfare, efter at han fredag aften kravlede ud af vinduet i en tredjesals lejlighed i Odense og faldt ned. Det oplyser Fyns Politi.

- Han er indlagt på Odense Universitetshospital i kritisk tilstand. Hans forældre er blevet underrettet, og de er hos ham, siger vagtchef Hans Frederiksen lørdag morgen.

Ulykken skete omkring klokken 22.30 på Sønder Boulevard, da en flok unge mennesker var samlet for at varme op til en bytur.

- Det er tilsyneladende i kådhed, at den 18-årige vælger at kravle ud af køkkenvinduet, hvor han må klamre sig fast til vindueskarmen for ikke at falde ned, siger vagtchefen og fortsætter:

- Da en af hans kammerater opdager, hvad der foregår, forsøger han at hive ham ind i lejligheden. Men den 18-årige er for tung, og kammeraten mister grebet.

Den unge mand styrtede herefter ned fra tredje sal og landede på et jerngelænder ved nedgangen til en kælder på bygningens bagside.

Vagtchefen oplyser, at den 18-årige pådrog sig adskillige alvorlige skader, men han ønsker ikke at gå i detaljer.

Efter ulykken blev der straks slået alarm, og en lægeambulance ankom som den første til stedet.

- Og der er jo en del unge mennesker, som har fået noget at drikke, så de er chokeret og oppe at køre. Det er derfor, vi bliver kaldt til stedet, siger Hans Frederiksen.

/ritzau/

Dagens Gossip