18-årig kvinde døde på motorvej under stor mystik: Nye oplysninger kaster lys over sagen

Margarita døde under mystiske omstændigheder på Holbækmotorvejen 11. maj, og nu har Midt og Vestsjællands Politi fået den endelige obduktionsrapport og svar på retskemiske prøver i sagen. Det skriver Ekstra Bladet.

Og de retskemiske prøver har således fastslået, at pigen ikke havde narkotiske stoffer i blodet, oplyser efterforskningschef Ove Petersen til Ekstra Bladet.

Til gengæld viser prøverne, at pigen havde en alkoholpromille, men at den på ingen måde var voldsom.

Politiet vil dog ikke udtale sig yderligere om den præcise promille.

Læs også:Mystisk dødsfald: Ung kvinde fundet midt på motorvej på Sjælland

I sagen om den unge piges tragiske død, har et springende punkt været nogle læsioner, som pigen havde. Her var spørgsmålet nemlig, og de kunne stamme fra noget, der var hændt den 18-årige inden hun blev kørt over.

Ifølge Ove Petersen kan de læsioner, den afdøde pige havde, dog alle være forenelige med det faktum, at hun blev kørt over.

- Om hun er kommet til skade før, hun bliver kørt over, kan vi ikke afvise, men obduktionserklæringen peger på, at alle skaderne godt kan hidrøre fra, at hun blev kørt over, siger han til Ekstra Bladet.

En 22-årig mandlig bekendt til Margarita blev kort tid efter ulykken sigtet efter en paragraf i Straffeloven, der handler om at bringe andres liv i fare, fordi han satte pigen af på motorvejen.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip