18-årig sigtes for skruetrækker-vold på Frederiksberg

En 18-årig mand, der lørdag aften blev anholdt og sigtet for et groft overfald sent fredag aften ved Forum på Frederiksberg i København, nægter sig skyldig.

- Han bekræfter, at han var ved Forum, men han nægter at have noget med overfaldet at gøre, siger den centrale efterforskningsleder Robert Jensen, Københavns Politi.

Den 18-årige er sigtet for grov vold. Politiet mener, at han sammen med en medgerningsmand overfaldt en anden ung mand med stik, slag og spark. Overfaldet skete på Julius Thomsens Plads i nærheden af Forum metrostation.

Den unge formodede overfaldsmand vil søndag blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet.

Offeret, der er 19 år, blev formentlig overfaldet med en skruetrækker. Den unge mand blev ramt af adskillige stik i både lår, balle og ryg.

Det viste sig, at han havde fået tre stik i hver balle eller lår og ét stik i ryggen, men han kunne allerede natten til lørdag meldes uden for livsfare.

Politiet afviste tidligt, at overfaldet havde noget med bandekonflikten at gøre, og lørdag aften fandt man frem til den 18-årige, som menes at være gerningsmanden.

Han blev anholdt i en lejlighed, men politiet ønsker ikke at oplyse mere om, hvor manden blev anholdt, eller hvad motivet til overfaldet kan være. Det skyldes, at politiet stadig leder efter en formodet medgerningsmand.

Efterforskningsleder Robert Jensen fortæller dog, at offeret og den mistænkte 18-årige har "et vist kendskab" til hinanden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip