18-årig teenager forsvandt i ferieparadis for et årti siden – nu er mysteriet omsider opklaret

Natalee Holloway var 18 år og havde hele livet foran sig, da hun sammen med sine skolekammerater i foråret 2005 tog på ferie til en caribisk ø for at fejre afslutningen af deres eksamen.

Den smukke teenager var en mønsterelev på Mountain Brook High School i den amerikanske delstat Alabama, hvor forældrene i over et årti har levet i uvished om, hvad der skete med deres datter på ferieøen.

Natalee Holloway forsvandt sporløst under en bytur på den hollandske ø Aruba i Caribien - hun blev sidst set forlade en bar med tre unge mænd.

En af fyrene var en dengang 17-årig hollandsk statsborger ved navn Joran Van der Sloot, der boede på den varme ø i Caribien.

Politiet gjorde ham til hovedmistænkt i sagen om den forsvundne amerikaner, men de var ikke i stand til at bevise, at han var skyldig i sagen. Det skriver Daily Mail

Nu, 11 år senere, har de efterladte fået vished om Natalee Holloways skæbne, da hollænderen har kravlet til korset og erkendt at stå bag drabet på gymnasieeleven fra Alabama.

Joran Van der Sloot lagde kortene på bordet, da han fik besøg af en journalist i et fængsel i Peru.

Den 28-årige mand sidder bag tremmer i det sydamerikanske land for drabet på en peruviansk kvinde, og indtil videre har han afsonet seks af dommens 28 år.

Udsigterne til friheden er blevet endnu længere, da Joran Van der Sloot i en optagelse med skjult kamera indrømmer, at det var ham, der tog livet af Natalee Holloway. 

- Det er en af de værste politiefterforskninger, der nogensinde har fundet sted, sagde hollænderen om ordensmagtens evne til at løse gåden om den amerikanske teenagers forsvinding.

Journalisten spurgte, om han hentydede til Natalee Holloway.

- Ja, ja, ja, svarede manden, der nu viste sig at være dobbeltmorder.

Læs også: Blodig mordgåde løst efter 126 år: Her er Jack The Rippers sande identitet

- Ja, der er jeg også skyldig, og jeg står ved alle mine handlinger, sagde Joran Van der Sloot, der forklarede, at han opdigtede et hav af løgnhistorier mod politiet.

Tilbage i 2012 blev Natalee Holloway erklæret død, hvilket skete efter farens ønske.

Nyheden fra det sydamerikanske fængsel har fået faren, Dave Holloway, til at udtale, at han håber, at den hollandske morder 'rådner op' i det sydamerikanske fængsel. 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip