18-årige Sophie gik lige forbi: Liderlige ældre bollede på kølerhjelm

Britiske Sophie Browne filmede parret med sin mobiltelefon, mens hun gik forbi dem i byen Sleaford, Lincolnshire, omkring midnat i mandags. De nøgne elskere virkede totalt upåvirket af deres omgivelser og fortsatte med akten uden en trevl på kroppen.

- Det var ret chokerende. Jeg gik hjem og så disse to personer løbe ud af et hus nøgne. De dukkede sig bag en bil, og til at begynde med troede jeg, at de gemte sig og havde blottet sig for at have det lidt sjovt, fortæller den unge kvinde til Mirror.

Da Sophie Browne kom helt tæt på og gik forbi dem, fandt hun dog hurtigt ud af, at de ikke havde i sinde at forsøge at skjule sig, selvom de befandt sig midt i et villakvarter. Tværtimod.

- Da jeg gik forbi, så jeg manden, som var en stor skaldet fyr, knalde kvinden på nogens bil. De havde ikke noget tøj på overhovedet, og de fortsatte bare, fortæller Browne og tilføjer, at parret fik øje på hende, hvilket heller ikke var nok til at få dem til at stoppe.

Sophie Browne besluttede at filme parret og lægge videoen på Facebook.

- Siden de befandt sig i offentligt rum og ikke havde noget imod tilskuere, tog jeg en hurtig snap (med app'en Snapchat, red.), fortæller hun.

Se den afslørende optagelse herunder.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip