185.000 gæster til årets grønne koncerter

En udsolgt Valbyparken var søndag den sidste af de otte koncerter, og her var der med 38.000 solgte billetter udsolgt. Og selv om det økonomiske resultat endnu ikke er gjort op, er arrangørerne tilfredse.

»Vi har i år oplevet en stor interesse for alvoren bag Grøn Koncert og Muskelsvindfondens ønske om at skabe et samfund med plads til forskelle,« siger direktør i Muskelsvindfonden, Henrik Ib Jørgensen.

»Jo flere, der ser og forstår, at mennesker med handicap har meget at byde på, jo nemmere bliver vores arbejde. Så jo, vi er glade for det forventede overskud og taknemmelige over at mærke artisternes, de frivilliges og ikke mindst gæsternes opbakning til vores arbejde for mennesker med handicap,« siger han.

Et rekordstort antal kunstnere har været med på turneen i år: Donkey Sound, Lukas Graham, Mads Langer, Medina, Carpark North, Kato, Magtens Korridorer og Nik & Jay. Sidstnævnte runder koncerten i Valbyparken af søndag aften.

I alt 650 frivillige har været i sving ved koncerterne.

Overskuddet for alle koncerterne går til Muskelsvindfondens arbejde for at skabe højere livskvalitet for mennesker med muskelsvind og deres pårørende.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip