19-årig anholdt for tredobbelt drab i Nordjylland

En 19-årig mand er anholdt for tredobbelt drab på landejendom i Gandrup øst for Aalborg. Ifølge politiet er der tale om en familietragedie.

De dræbte er en 64-årig mand, hans 54-årige kone og parrets 22-årige søn.

Nordjyllands Politi har indtil videre udelukkende oplyst om sagen via en pressemeddelelse, og her kommer efterforskningsleder Lars Nørskov Jørgensen ikke nærmere ind på den 19-åriges familiære relation til de dræbte.

Den 19-årige meldte sig selv til politiet kort før klokken halv fem natten til onsdag. Politiet modtog anmeldelsen om de tre dødsfald cirka halvanden time forinden.

Politiet orienterede offentligheden om sagen kort før klokken 5 onsdag morgen. På det tidspunkt havde den 19-årige meldt sig selv, men det har politiet først oplyst onsdag formiddag.

Lars Nørskov Jørgensen fortalte onsdag morgen til Ritzau, at man på det tidspunkt ikke ville give yderligere oplysninger om sagen, fordi man manglede at underrettet pårørende til de dræbte.

Den 19-årige vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg onsdag klokken 12, oplyser Nordjyllands Politi.

/ritzau/

Dagens Gossip