19-årig fængslet for knivstik i Albertslund

Skrevet af admin

18/01/2014

Dagens topnyheder

En 19-årig mand skal tilbringe de næste fire uger som varetægtsfængslet, efter at han ifølge politiets sigtelse tidligt lørdag morgen stak en 22-årig mand i maven, da et skænderi i Galgebakken i Albertslund udviklede sig.

Den 19-årige er sigtet for grov vold.

- Han er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Vi er ikke kommet så meget tættere på, hvad der er foregået derude. Det skal de næste dage vise, siger vagtchef Kim Madsen ved Københavns Vestegns Politi.

- Der har været en del mennesker til stede, da det er sket. Dem skal vi have fundet og talt med. Vi har afhørt forurettede, og der er nogle andre, der har sagt noget, så vi er kommet lidt videre, siger vagtchefen.

Den 22-årige mand er indlagt på Rigshospitalets traumeafdeling, hvor lægernes melding er, at han er uden for livsfare.

Politiet mener umiddelbart, at mellem syv og ti personer har været involveret i optøjerne, men kender endnu ikke motivet til knivstikkeriet.

Kniven blev trukket, da der opstod tumult i gruppen af unge mennesker, der var samlet i Galgebakken - muligvis efter en fest.

- Der var samlet en hel folk, og på et tidspunkt kommer de op at skændes, og så opstår der tumult, sagde vagtchef Jeff Kongedam Nielsen tidligere lørdag.

Politiet blev tilkaldt kort efter klokken 05 lørdag morgen.

/ritzau/