19-årig mand har meldt sig efter knivdrab

Der er tale om en dansk statsborger af anden etnisk oprindelse, som har meldt sig, oplyser drabschef Jens Møller Jensen fra Københavns Politi til BT.

Det sker i sagen om en 18-årig mand, som døde mandag eftermiddag, efter han var blevet stukket midt i brystet med en kniv tidligere på dagen.

Episoden fandt ifølge politiet sted i området ved handelsgymnasiet Niels Brock og Forum-metrostation, der begge ligger langs Rosenørns Allé på Frederiksberg.

»Den 19-årige er blevet ført til afhøring, og vi regner ikke med, at vi kommer ud med mere før grundlovsforhøret tirsdag,« siger Jens Møller Jensen til bt.dk.

Efter knivangrebet kørte en kammerat det 18-årige offer til Rigshospitalet, hvor han straks røg på operationsbordet og i knap to timer svævede mellem liv og død.

Politiet har talt med familien til ofret og folk i dennes omgangskreds for at lære mere om hændelsesforløbet, men var mandag aften meget tavse om manden, der har meldt sig.

Tidligere mandag oplyste Jens Møller Jensen dog, at politiet ikke mente, at episoden var banderelateret, og at ofret ikke var kendt af politiet i forvejen.

Se billeder nedenunder...

BNB

Dagens Gossip