19-årig overfaldet af fem mænd og voldtaget

Kvinden havde været på værtshuset Høvlen på Skibbrogade 13, men da hun gik derfra, blev hun overfaldet og ført væk af fem mænd.

De fire af dem er mørke i huden og formentlig af afrikansk afstamning, mens den sidste er hvid, formentlig dansker, fortæller vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi, Allan Kronvold.

»Pigen blev holdt for øjnene, så hun så ikke mændene tydeligt. De fem mænd trak herefter pigen væk i et føregreb af en eller anden form, og de trækker hende over på en anden vej, der hedder Vænget, som ligger 300 meter derfra. På en p-plads bag den lokale biograf i Kalundborg midtby udsætter den hvide gerningsmand hende her for fuldbyrdet voldtægt, mens de andre mænd holder hende fast,« siger han til bt.dk.

»Kvinden er selvfølgelig chokeret, og hun har forklaret, at hun ikke når at se gerningsmændene, da de holder noget for hendes øjne, mens voldtægten foregår. Da gerningsmanden har overstået sit forehavende, forlader de gerningsstedet. Det er sådan, hun har beskrevet det for politiet,« siger Allan Kronvold.

Kvinden ringede selv til politiet, og hun er nu sendt til Center for Voldtægtsofre på Rigshospitalet.

Politiet har ingen oplysninger om gerningsmændene alder, men de efterlyser vidner til optrinnet eller selve voldtægten, og vil også gerne høre fra folk, som tidligere eller senere på natten har set en sådan gruppe af mænd i Kalundborg, hvor fire er mørke og en er hvid.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på 114.

Dagens Gossip