19-årig sad fastklemt mellem to bygninger i 36 timer

19-årige Asher Vongtau sad i weekenden fanget i mellem to bygninger, da han under en fest kom galt af sted og faldt ned i et cirka 40 centimeter smalt mellemrum mellem hans kollegium og et parkeringshus i New York.

Det var tidligt lørdag morgen, at den unge studerende af ukendte årsager besluttede at kravle ud på brandtrappen på den bygning han bor i. Han nåede at klatre to-tre etager op, inden han pludselig gled og faldt ned mellem de to bygninger, hvor han sad fast i en lomme, som kun var mellem 15 og 45 centimeter bred. Det skriver New York Post.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

En større eftersøgning blev sat i gang efter Asher Vongtau, men han blev fundet søndag, da en sikkerhedsvagt, som deltog i eftersøgningen, hørte ham klage sig fra det smalle fængsel mellem bygningerne.

Brandfolk med specialudstyr brugte adskillige timer på at bryde igennem en tyk mur og ind til den unge jurastuderende, som blev befriet klokken 18.30 søndag aften efter 36 timer i den smalle lomme.

LÆS OGSÅ: Forbud mod kors: Nyhedsoplæser må ikke bære halskæde

Asher Vongtau blev efterfølgende indlagt med kraniebrud, brækket bækken samt brud på ribben og flere andre knogler. Men ifølge hans mor er han efter omstændigheder ved godt mod.

Ingen ved stadig, hvordan det kunne gå så galt for den 19-årige, som af venner og familie beskrives som meget fornuftig og ansvarlig. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip