19-årig slået i hovedet og snittet i maven i Ringkøbing

En 19-årig kvinde blev søndag ved middagstid tilsyneladende ganske umotiveret slået i hovedet og fik et snit i maven ved et overfald på Fjordstien ved havnen i Ringkøbing.

Politiet gennemsøger søndag området med hunde i håb om at finde spor efter gerningsmanden til overfaldet, som vagtchef Bjarne Askholm, Midt- og Vestjyllands Politi, betegner som usædvanligt.

- Kvinden har ikke set gerningsmanden, og vi har ikke noget motiv, men kvinden har skader efter overfald, siger Bjarne Askholm.

Overfaldet skete, da kvinden, der er fra Ringkøbing, kom gående ad stien. Hun mærkede et slag i baghovedet og i ansigtet og noget, som i første omgang føltes som et slag eller spark i maven.

- Kvinden mistede muligvis bevidstheden et øjeblik, og da hun kom til sig selv, viste det sig, at det, som hun troede var et spark, var et snit i maven, siger Bjarne Askholm.

Kvinden er rystet efter overfaldet, men hendes skader er ifølge vagtchefen ikke livstruende.

Da kvinden kom til bevidsthed, var manden væk.

- Hun har ingen oplysninger om gerningsmanden, da hun ikke har set ham, men nu undersøger vi området med hunde og håber at finde spor efter overfaldet, siger vagtchefen.

/ritzau/

Dagens Gossip