19-årig voldtaget på vej hjem fra job

En helt normal arbejdsdag for en 19-årig pige sluttede som et mareridt, da hun var på vej hjem søndag aften.

Omkring klokken 21 blev hun kontaktet af en mand, der spurgte om en cigaret. Og herefter kan pigen intet huske, før hun vågnede i Bernstoffsparken i Charlottenlund tre kvarter efter.

Det skriver lokalavisen.dk

Pigen gik ad Jægersborg Allé i retning mod Femvejen, hvor hun skulle med bussen hjem. Det var her, hun mødte sin formodede gerningsmand.

- Hun blev kontaktet af en ukendt mand, der bad om en cigaret. Det havde hun ikke. Manden greb fat i hendes hestehale og i armen og trak hende med ind på en sti i parken. Den unge kvinde vågnede op i parken tre kvarter efter med benklæderne trukket ned. Hun har smårifter, og hun er blevet kørt til undersøgelse på retsmedicinsk, fortæller vicepolitikommissær Morten Risager-Pedersen til Lokalavisen.dk.

Pigen har givet dette signalement af manden.

Han er cirka 30 år og almindelig af bygning. Sydlandsk af udseende med cirka fem centimeter langt hår med midterskilning. Håret var fedtet af voks og han havde skægstubbe. Han talte dansk med accent, og var iført cowboybusker og en nylonjakke. Han havde muligvis en stift i højre øre.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, der har været omkring parken mellem 19 og 24 søndag aften.

Læs mere: http://gentofte.lokalavisen.dk/opdateret-kender-du-denne-voldtaegtsmand-...

Dagens Gossip