19 sårede efter skyderi mod mors dag-parade i New Orleans

De sårede er blevet bragt til hospitaler i området, og mindst fire personer ligger på operationsbordet som følge af deres kvæstelser. Ifølge politiet forventes alle skudofrene at overleve.

Motivet for angrebet er fortsat uklart, og ingen er anholdt. Men politiet leder efter tre personer i forbindelse med angrebet.

»Skuddene begyndte bare lige pludseligt, og folk begyndte at løbe,« fortæller et øjenvidne til WDSU News.

»Det næste, jeg hører, er, at 15 mennesker er blevet skudt.«

Politichef Ronal Serpas fra politiet i New Orleans fortæller, at der muligvis er blevet anvendt to forskellige typer skydevåben i angrebet.

»Umiddelbart efter skyderiet så nogle af vores betjente tre personer løbe fra stedet,« siger han ifølge WDSU News og tilføjer, at den ene af de mistænkte er en mand på 18-22 år.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

»Det lader til, at disse to eller tre personer af ukendte årsager begyndte at skyde på og mod menneskemængden. Det var overstået på få sekunder, og så var der politi over alt.«

Op mod 300 mennesker deltog i paraden.

På et pressemøde søndag aften opfordrede New Orleans’ borgmester, Mitch Landrieu, vidner til at træde frem og hjælpe med at opklare det, der betegnes som et af de værste skyderier i den amerikanske storby i år.

»Denne episode vil ikke gå ubemærket hen. Vi vil være meget aggressive. Der var hundredvis af mennesker til stede, så nogen ved, hvem der gjorde det. Ved at stå frem kan vi sammen sætte en stopper for volden i byen. Vi har

virkelig brug for jeres hjælp,« lød opfordringen fra borgmesteren ifølge WDSU News.

Der florerer allerede billeder på Twitter. Vi advarer mod stærkt indhold:

Dagens Gossip