2-årig datter død efter kort tids kamp: Nu spreder moderen billeder for at stoppe frygtet sygdom

Historien om 2-årige Faye er nået langt ud på de sociale medier. En kvinde ved navn Charlene Reed har skrevet et opslag om den tragiske død.

Hun er veninde til den 2-åriges mor Jenny og ar fået lov til at bringe billederne på Facebook.

Opslaget og billederne har fået meget opmærksomhed, og det er blevet delt næsten 28.000 gange.

– Faye og hendes tapre mor har givet tilladelse til at dele dette billede for at udbrede kendskabet (til meningitis, red.). Nej det er ikke rart, men det er virkeligheden, og det var hvad sygdommen gjorde ved Faye, og hvad der tog livet af hende i søndags.

Læs også: Far advarer: Vask dine hænder, før du rører ved en baby

(Artikel fortsætter under billedet)

Charlene Reed har startet en underskriftsindsamling for at gøre vaccinen mod meningitis lovligt, og netop bekæmpelse af den frygtede sygdom er grunden til at moderen og moderens veninde er gået offentligt med billeder og historie.

Faye var syg i flere uger med meningitis, inden hun til sidst døde af sygdommen.

Reed roser moderen Jenny for at have været utrolig stærk igennem forløbet og for at være modig og dele billederne offentligt.

- Jeg vidste, hun var en stærk en, men jeg vidste ikke, hun var så sej, stærk og modig, siger Reed om moderen og fortsætter:

Som man kan se på de voldsomme billeder, så tog sygdommen hårdt på den lille pige, men der var flere gange, hvor de troede hun ville klare den alligevel.

- Leg for evigt i fred, slutter Reed opslaget sammen med datoerne for hendes fødsel og død (02.12.13 - 14.02.16).

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip