2-årig dreng døde næsten på stranden: Moren havde ingen ide om, at det kunne ske

En hver forældres mareridt blev til virkelighed sidste weekend, da en mor var på stranden med sine to børn. Mens moren smurte det ældste barn ind i solcreme, legede det mindste barn, to-årige Brooks, ved siden af i et lille hul i sandet med sin spand og skovl. Det skriver KPHO.

Men efter moren har vendt ryggen til et øjeblik, er sønnen pludselig pist væk på den californiske strand. Hun leder desperat efter Brooks, men han er ikke til at se nogen steder - hverken i sandet eller i vandet.

Læs ogsåEn mors mareridt: Sønnen var ved at drukne på land

Tre badegæster, Jesse Martin og brødrene Steven Frost og Stuart Frost, er sammen på stranden, da de pludselig hører morens skrig. De tre mænd kommer løbende til for at hjælpe med at finde den sporløst forsvundne dreng.

Da mændene ser hvor Brooks har leget, er de ikke i tvivl om, hvad der er sket. Hullet, drengen sad i, er styrtet sammen.

- Da jeg kom derned og gravede et par håndfulde, kunne jeg mærke ham. Så jeg gravede ham op og tog ham op af hullet, fortæller Jesse Martin til KPHO og tilføjer:

- Hans ansigt var ret blegt, faktisk ret blåt, rigtig livløst. Det var bestemt en syg følelse.

Læs ogsåEkspert advarer efter babys tragiske død: Begå ikke denne fatale fejl på badeværelset

Begge Frost-brødre kunne førstehjælp og fik genoplivet den livløse dreng, efter de havde fjernet sandet fra hans mund.

- Da Brooks endelig sagde ordet “mor”, vidste jeg, at det hele var ok. Og det var ren lettelse, fortæller Stuart Frost til KPHO.

Brooks blev hentet af en ambulance og kørt på hospitalet, men han blev hurtigt udskrevet igen. Kort efter blev Brooks og hans lettede mor genforenet med de tre redningsmænd, som kan ses nedenfor på KPHOs facebookopslag:

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip