20-årig døde efter koncert på Christiania: Nu advarer mor andre unge

- Kære unge mennesker, I skal passe på jer selv og hinanden. Torsdag mistede vi vores elskede Samuel Pollas. Min nevø, 20 år gammel.
Han festede, faldt og blev dårlig tilpas, men gik hjem i seng. Han vågnede ikke igen.

Sådan indleder Charlotte Rørvig i et opslag på Facebook, hvor hun opfordrer unge til at passe bedre på hinanden.

Det sker efter at hendes nevø Samuel Pollas døde efter en koncert torsdag på Christiania, ligesom hendes egen søn for en måned siden blev bedøvet og overfaldet.

- Det er tragisk, uforståeligt, hans forældre er knust og familien helt i knæ. Han var en god og kærlig dreng, hvis liv knapt var begyndt, og så fyldt med kærlighed til ALLE mennesker. Det tager vi med os. Hans smil, hans latter, og de talrige politiske diskussioner vil jeg savne og mindes hver dag.

Dagens.dk har været i kontakt med Charlotte Rørvig, der fortæller, at familien endnu ikke kender til nevøens præcise dødsårsag.

Læs ogsåFor lange middagslure kan være skadelige: Så længe må du sove midt på dagen

I opslaget skriver hun videre om overfaldet på sin egen søn, som skete kort før Samuels død:

- For en måned siden blev vores søn bedøvet og overfaldet. En fest med unge mennesker, og ingen opdagede at han ikke var sig selv, og lod ham alene. Han blev derefter fundet efter mange timer, blødende og gennemtæsket, men levende, heldigvis.

Derfor opfodrer hun alle til at holde øje med hinanden og tage affære, hvis man oplever, at en ven ændrer adfærd, er faldet, virker for fuld eller bliver mærkbart anderledes.

Du kan se hele opslaget nedenfor:

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip