20-årig gik amok iført håndjern: Sparkede betjente og rev vinduesviskere af politibil

En 20-årige mand fra Slagelse reagerede voldsomt, da han torsdag eftermiddag blev stoppet for at køre for stærkt. Det gik ud over både betjente og patruljevognen, inden man fik styr på manden.

Klokken 17.05 lagde et par betjente på almindelig patrulje mærke til en bil på Kierulffsvej i Slagelse. Bilen kørte temmelig hurtigt, så betjentene vendte patruljebilen for at standse den modkørende bil. Men føreren i bilen speedede op og forsøgte kortvarigt at køre fra politiet.

Den unge mand standsede et stykke derfra, og da betjentene bad om at se hans kørekort, blev føreren vældig fortørnet. Den 20-årige kaldte betjentene ukvemsord og ville ikke vise noget som helst.

Til sidst måtte betjentene anholde ham, hvilket han absolut ikke var enig i. Trods peberspray og håndjern fik han sparket og spyttet på betjentene og revet begge vinduesviskere af politibilen.

Først da en anden politipatrulje kom til stedet, fik de ro på manden. Han blev anholdt og sigtet for at lægge hindring i vejen for politiet, for fornærmelig tiltale og for hærværk.  

Dagens Gossip