20-årig kvinde er målløs over betjentens reaktion og tager et billede: Nu bliver det delt af tusinder

Dagen begyndte egentlig fint, da Taylor Ronan på 20 år og veninden Hayley Gulesian kørte til Portland fra Bagor for at hente førstnævntes søster ved toget fredag.

Desværre var søsteren forsinket, men det tog veninderne ikke den store notits af. Den slags sker jo.

Veninderne gik ned på stranden og sad og kiggede ud over vandet. Så ringede søsteren igen. Der var gået ild i toget. Det ville ikke nå frem.

- Jeg tænkte, at det var fint. Der sker ting. Jeg gik tilbage til min bil og besluttede mig for at købe noget mad. Men jeg så, at min pung var blevet stjålet fra bilen. Jeg havde kun en kvart tank benzin tilbage, og det ville ikke kunne få mig tilbage til Bagor, som var to timer væk, fra hvor jeg var, forklarer Taylor Ronan i et Facebook-opslag, som siden er delt og liket tusindvis af gange.

Hun gik i panik og ringede til politiafdelingen ved stranden. Så kom betjenten Gerard Hamilton. Han hilste med venlighed og smilede og gik i gang med at lede efter Taylor Ronans pung på stranden. Uden held.

- Så skete det mest fantastiske. Han spurgte, hvor meget benzin jeg havde tilbage, og jeg sagde, at jeg kun havde en kvart tank, men at jeg ville komme hjem på en eller anden måde. Han ville ikke tage imod et nej og fulgte efter mig hele vejen til den lokale tankstation og fyldte min tank for mig med sine egne penge!, forklarer den 20-årige videre.

Hun er taknemmelig for betjentens venlighed og hjælpsomhed.

Læs også: Han skiller sin mors gamle slagbænk ad og finder en besked fra sin døde far

- Jeg var nødt til at dele denne historie, fordi den virkelig rørte mit hjerte og viste mig, at man med en lille smule venlighed når langt, skriver Taylor Ronan.

Læs hele hendes opslag nedenfor.

Today, I drove to Portland to pick up my sister which was followed by a series of interesting events. I drove all the...

Posted by Taylor Ronan on Thursday, April 21, 2016

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip