20-årige dansk kendis får lavet læber

Den 20-årige blogger Nikita Klæstrup blev kendt fra den ene dag til den anden, da hun ankom i en sparsom kjole til Konservativ Ungdoms 110-års jubilæum. Men på trods af den store opmærksomhed er den unge blogger ikke tilfreds med sit udseende, og derfor har hun nu fået lavet sine læber større, afslører hun i et blogindlæg.

- Jeg har ønsket mig større læber stort set hele mit liv, og i går skete det endelig!, skriver kendisbloggeren og afslører, at hun har fået lip frillers.

Nikita Klæstrup er tidligere lokalformand for Konservativ Ungdom på Lolland-Falster, men er siden skiftet til at blive medlem af Liberal Alliance. Hun lægger ikke skjul på, at hun har fået lavet læberne for sin egen skyld - og at andre nok ikke har kunnet se "problemet".

- Jeg har altid været ked af, at mine læber ikke var større. Min underlæbe var egentlig fin nok, men min overlæbe har altid været for lille. Derudover havde jeg en asymmetrisk overlæbe. Det er den slags ting, man stort set kun selv lægger mærke til, men det har virkelig irriteret mig!, forklarer Nikita Klæstrup.

Nikita Klæstrup har lagt et billede op af de nye læber, hvor hun skriver, at selvom de stadig er hævede og har lidt blå mærker, er hun meget tilfreds med resultatet.

Læs hele blogindlægget her: http://nikitaklaestrup.dk/2015/10/01/nye-laeber/

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip