20 par siger ja til hinanden på Horsens Rådhus

Skrevet af Elo Christoffersen

11/12/2012
I morgen, den 12-12-12 siger rekord mange par - 20 i alt - ja til hinanden på Horsens Rådhus. - Det er første gang, at så mange ønsker at blive viet på samme dag. Det gør blandt andet, at vi må tage to lokaler i brug: vielseslokalet og Byrådssalen, fortæller Trine Bryde Madsen, Borgerservice. I samme anledning har hun ligget vandret de seneste dage for at få ægteskabspapirerne på plads. Der er par i alle aldre, og de fleste par er fra Danmark. Et af parrene - Camilla Bech Jensen og Bent Rasmussen Pold, begge 24 år - bor i Brædstrup og tager vejen ind til Horsens Rådhus for at blive gift klokken 11. - Vi kan godt lide Horsens, så derfor har vi valgt rådhuset der. Vi prøvede at få en tid kl. 12.00, men den var optaget. Det gør heller ikke noget. Det vigtigste er, at vi bliver gift den 12. december 2012. Så er der en chance for, at vi kan huske datoen, fortæller parret der i løbet af deres to år sammen har nået at forlove sig og få sønnen Liam på 10 måneder. Sidste år blev 17 par viet den 11. november 2011.

Mest læste i dag

I morgen, den 12-12-12 siger rekord mange par - 20 i alt - ja til hinanden på Horsens Rådhus.

- Det er første gang, at så mange ønsker at blive viet på samme dag. Det gør blandt andet, at vi må tage to lokaler i brug: vielseslokalet og Byrådssalen, fortæller Trine Bryde Madsen, Borgerservice.

I samme anledning har hun ligget vandret de seneste dage for at få ægteskabspapirerne på plads. Der er par i alle aldre, og de fleste par er fra Danmark.

Et af parrene - Camilla Bech Jensen og Bent Rasmussen Pold, begge 24 år - bor i Brædstrup og tager vejen ind til Horsens Rådhus for at blive gift klokken 11.

- Vi kan godt lide Horsens, så derfor har vi valgt rådhuset der. Vi prøvede at få en tid kl. 12.00, men den var optaget. Det gør heller ikke noget. Det vigtigste er, at vi bliver gift den 12. december 2012. Så er der en chance for, at vi kan huske datoen, fortæller parret der i løbet af deres to år sammen har nået at forlove sig og få sønnen Liam på 10 måneder.

Sidste år blev 17 par viet den 11. november 2011.