206 kilo hash fundt i Nordsjælland

Københavns Politi har anholdt et yngre ægtepar, der mistænkes for at være leverandører af større mængder af hash til hashmarkedet i Pusherstreet på Christiania.

Parret er anholdt og fremstilles lørdag i Grundlovsforhør i Københavns Dommervagt, hvor politiet kræver begge varetægtsfængslet.

Politiets efterforskning havde rettet søgelyset mod ægteparret, og fredag ransagede den særlige Task Force Pusherstreet parrets hjem i Kokkedal nord for København. Her fandt betjentene 206 kilo hash, som angiveligt skulle sælges i Christiania.

- Vi fandt er meget stort kvantum hash. I en plastkasse i bryggerset fandt vi cirka 62 kilo gemt, og desuden fandt vi cirka 144 kilo, der nærmest var kastet ind i et udhus, siger politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Københavns Politi.

En 34-årig mand, der bor på adressen, blev anholdt på stedet, mens hans hustru på 36 år efter aktionen blev anholdt på sin arbejdsplads i det indre København.

- Vi er meget tilfredse med gårsdagens aktion. Det er vores målsætning at ramme både købere, sælgere og leverandører, og med beslaglæggelsen mener vi at have forhindret over 200 kilo hash i at nå Pusherstreet, siger Steffen Thaaning Steffensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip