21-årig angrebet med kniv efter 'mærkeligt blik'

Skrevet af admin

10/06/2015

Mest læste i dag

Det var moren til en 21-årig mand, der tirsdag aften slog alarm til politiet, da hendes søn kom ind ad døren i hjemmet med snitsår forskellige steder på kroppen.

Manden blev overfaldet på Blytækkervej på Nørrebro i København, oplyser Københavns Politi.

- Vi får en anmeldelse klokken 22.18 fra en mor, der ringer og siger, at hendes søn er blevet såret af knivstik. Vi kører derud, og manden bliver indlagt på hospitalet, siger Sajjad Haider, central efterforskningsleder, til Ritzau.

Den 21-årige får behandling for sine snitsår, men har ikke været i livsfare. Der er heller ikke tale om knivstik, men derimod snitsår forskellige steder på kroppen.

Trods sine skader kunne manden selv gå hjem til moderen efter den voldsomme oplevelse.

Politiet har ikke fastlagt et motiv for overfaldet, men offeret har selv forklaret, at tre mænd gik til angreb på ham, da han kom gående på gaden ved Frederikssundsvej.

- Han går efter eget udsagn langs vejen, da en bil med tre mænd med indvandrerbaggrund kommer kørende. De synes, at han kigger mærkeligt på dem, og derfor skulle han være blevet overfaldet, siger Sajjad Haider.

Bilen var en sølvgrå Opel Astra. Der er ikke blevet foretaget anholdelser i sagen, ligesom ingen vidner har henvendt sig med oplysninger.

Politiet har derfor umiddelbart ikke meget at gå efter. Betjente har siden morens henvendelse arbejdet ved det formodede gerningssted og foretaget undersøgelser.

Offeret er natten til onsdag ved at blive afhørt yderligere.

Der er ingen formodning om, at overfaldet skulle være banderelateret.

/ritzau/